5 Essential Elements For diş beyazlatma karbonat

Wiki Article



Herhangi bir anestezik durum gerekmeden işlemi uyguluyoruz. Acıbadem diş sağlığı kliniği olarak bembeyaz dişlere kısa sürede kavuşgentlemanızı sağlıyoruz.

Eğer sarı dişlerin nasıl beyazlatılacağını öğrenmek istiyorsanız, en etkili seçeneğin diş hekimi kliniğinde ofis tipi beyazlatma tedavisinin olduğunu unutmayın.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Web page adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Her insanın diş rengi ve yapısı birbirinden farklıdır. Bu sebeple beyazlatma uygulamalarının her kişide farklı seviyede sonuçlar oluşturacağı göz önünde bulundurulmalıdır.

Elde ettiğiniz macunu dişlerinize sürün ve yaklaşık 20 dakika bekleyin. Bekleme sürecinin ardından ağzınızı suyla çalkalayınız. Bu portakal kabuğu tozuna alternatif olarak hardal yağı da kullanabilirsiniz.

Bu yaştaki çocukların dişte bulunan sinirleri oldukça hassas durumdadır. Ayrıca hamile olan kadınların da diş beyazlatma tedavisini ertelemesi gerekmektedir.

Diş Yapısı: Doğar doğmaz her diş bembeyaz olacak diye bir kural yoktur. Bazı dişler yapıları gereği daha sarımtırak bir tonda olabilir. Kişi kahve ya da sigara gibi dişte renk değişimine neden olan ürünleri tüketmiyor olsa da dişleri kendi doğası gereği sarı olabilir.

Diş yapıları ve dişlerdeki sararmaların düzeyi farklıdır. Bu nedenle diş beyazlatma tekniğinin her bireyde aynı diş beyazlatma kalemi sonucu yaratması beklenmemelidir. Dişlerdeki renk değişimlerinin pek çok farklı nedeni bulunuyor.

Protez diş, diş kayıplarının giderilmesi için takılan veya üretilen yapay dişlerdir. Protez dişler, diş kaybı olan insanların estetik ve fonksiyonel olarak tekrar diş sağlıklarına kavuşmalarını hedefler. Protez dişler, çeşitli malzemeler kullanılarak üretilir ve diş hekimliğinde yapılan bir tedavidir.

Kişilerdeki diş yapısı birbirinden farklı olduğundan, her işlemin sonucunda idea 1 beyaz dişler elde edilmesi söz konusu değildir.

Dişin alt kısmındaki açık kahverengi tabakayı gösteren ince diş minesine dentin advertisementı verilir.

Diş renklenmeleri kimi zaman diş yüzeylerindeki birikimlerle ilgili olup diş temizliği ve polisaj işlemleriyle kolayca giderilebilmektedirler. Bu tarz renklenmelere ”dış renklenmeler” advertisementı verilir.

Yağ çekme olarak bilinen diş beyazlatma ürünleri diş beyazlatma yöntemi, bir tatlı veya yemek kaşığı organik yağ ile yapılıyor. Tercihen hindistan cevizi ya da susam yağı kullanabileceğiniz bu uygulamada, yağı ağzınızda 15-20 dakikaya kadar aralıklı olarak çalkalamanız gerekiyor.

Diş rengi çeşitli nedenlere bağlı olarak sararabilir. Diş renk değişikliği teknolojik tedavi yöntemleri ile beyazlatılabilir. Diş sararması nedenleri şunlardır; Fizyolojik renklenme

Report this wiki page